Nieuws

Jobdag huishoudhulp OZ

Heb je thuis alles graag op orde en ben je houd je thuis graag alles netjes, dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jouw. Ook zonder ervaring of diploma ben je van harte welkom.

Read More

Bevraging Deelproject Kinderfietsen

Kinderen groeien snel, en steeds een andere fiets kopen, is economisch en ecologisch niet interessant. Omdat we vinden dat elk kind recht heeft op een kwaliteitsvolle fiets op zijn/haar maat, bekijken we de haalbaarheid van een deelproject rond kinderfietsen. Om de …

Read More

Route S – Halfweg

Met Route S maakt Selab de connectie tussen onderwijs en sociale economie. De gemeenten Malle en Schoten stapten in het vernieuwende tewerkstellingsproject.

Read More

Selab gaat wijk-werken

Selab gaat wijk-werken Vanaf 1 januari 2018 vervangt ‘wijk-werken’ het vroegere ‘Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap’ (PWA). Werkzoekenden kunnen vanaf dan gaan wijk-werken als ze nog niet toe zijn aan werkplek-leren of een klassieke opleiding.

Read More

Leercafé IN-Zetje

Leercafé in-zetje Selab organiseert geregeld werkbezoeken aan interessante initiatieven binnen de sociale economie. In april bezochten we in samenwerking met Noorderkempen Werkt en de stadsregio Turnhout kwartier noord. Ditmaal gaan we op bezoek bij de bredeschool IN-Zetje

Read More

Scoop Sociaal

Scoop sociaal Scoop Sociaal is een proeftuin waar de focus ligt op het sociaal aankoopbeleid van lokale besturen. Door middel van overheidsopdrachten stimuleren we samenwerking tussen sociale economiebedrijven en reguliere bedrijven.

Read More

Brainstorm Sociale Ondernemers

Brainstorm sociale ondernemers Schotense ondernemers en sociale tewerkstelling, is dat een goede match? Daarover hebben Appel&Ei, Selab en enkele ondernemende Schotenaren op donderdag 10 januari gebrainstormd.

Read More