De lente is op komst bij Op Wielekes !

De lente is op komst bij op wielekes!

Bij Op Wielekes Schoten – Wijnegem is er duidelijk meer bedrijvigheid. Met de lente in aantocht worden er steeds meer fietsjes uitgeleend. Ze stellen dan ook alles in het werk om voldoende fietsjes klaar te maken voor het hoogseizoen.

Leve de vrijwilligers en de wijk-werkers

In het Op Wielekes atelier in het gemeentepark van Schoten zetten alle vrijwilligers en wijk-werkers zich volop in voor het project. Momenteel is het aantal vrijwilligers gegroeid tot tien en het aantal wijk-werkers tot vier. Met hun hulp worden de binnengebrachte kinderfietsen nagekeken en hersteld. Deze helpende handen zijn meer dan welkom om de meer dan 90 fietsen onder handen te nemen.

Gratis loopfietsjes

Leren fietsen is niet eenvoudig. Om dit op een goede manier aan te leren, is het belangrijk dat dit met de juiste fiets gebeurt. Loopfietsjes zijn hier ideaal voor. Daarom kan je bij Op Wielekes gratis loopfietsjes komen uitlenen. Je betaalt hiervoor enkel een kleine waarborg van €10.

Ook open op zaterdag

Bij de opstart werd gekozen om iedere de eerste en derde woensdag van de maand open te zijn tussen 13:0u en 16:00u. Op vraag van de klanten is er een extra opening op zaterdag bijgekomen. Op Wielekes is op deze zaterdagen open van 10:00u tot 12:00. De openingsuren zijn ook steeds terug te vinden op de Facebookpagina.
Digibank

Digihelper

Samen digitaal sterker: help jij anderen mee op de digitale weg?

Met onze Digibank zijn wij op zoek naar vrijwillige digihelpers.
Ben jij digitaal vaardig en krijg je energie van anderen te helpen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

ESF Projecten

MOEF-MEETING

Het verslag van de eerste MOEF-Meeting.