Op Wielekes Schoten-Wijnegem is (online) geopend

Op Wielekes Schoten-Wijnegem is (online) geopend

Eerst het minder goede nieuws…

Het zijn uitzonderlijke tijden, ook voor Op Wielekes. Niet essentiële winkels moeten de deuren sluiten. Dus ook bij ons gaan de openingsmomenten voorlopig niet meer door.

Met het mooie weer in het vooruitzicht is dit extra jammer. Zeker nu we een groot deel van onze tijd binnenshuis doorbrengen, zou een fietstocht met het gezin onder een stralende zon meer dan welkom zijn.

…Maar er is ook goed nieuws!

Momenteel staan er onze werkplaats ongeveer 20 fietsen te wachten op een nieuwe eigenaar. Het zou zonde zijn om ze daar te laten staan. Daarom kan men nog steeds fietsen reserveren via onze website . Aarzel niet om ons een mailtje te sturen en wij zorgen er voor dat deze fiets voor u zal klaar staan wanneer we terug aan de slag mogen.

Op Wielekes komt tot bij u thuis?

Of misschien komt de gereserveerde fiets wel eerder uw richting uit! Momenteel zijn we volop de mogelijkheden aan het bekijken om een bezorgdienst op te starten om de fietsjes rond te brengen. Zo respecteren we alle veiligheidsmaatregelen en kunnen de kleintjes zich misschien nog tijdens de lockdown uitleven op hun nieuwe fiets.

Hou daarom zeker onze facebookpagina in het oog. Daarop posten we het laatste nieuws over de mogelijke bezorgdienst en alle andere interessante zaken!

MODO

MODO zet mensen in hun kracht!

MODO is een ESF project en staat voor ‘Mogelijkheden Ontdekken Door Ontmoeting’. Een team van trajectgezellen gaan op pad met mensen die botsen tegen tal van drempels. Mensen tussen 17 en 65 jaar kunnen terecht bij MODO voor individuele of groepsbegeleiding.

Evenement

Inspiratiedag Selab

Op de locatie van de Hemelhoeve in Brasschaat, bracht Selab
op dinsdag 5 december een 100-tal geïnteresseerden bijeen voor een inspiratiedag over drempels naar tewerkstelling.