Op Wielekes aan huis leveringen

Op Wielekes Schoten-Wijnegem levert kinderfietsen aan huis met cargofiets.

Het herstelatelier valt stil.

Na de Corona uitbraak hebben we onze activiteiten in ons fietsatelier volledig moeten stilleggen. Het was zo goed als onmogelijk om de nodige anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Hierdoor vielen ook de openingsmomenten weg.

Zo viel de volledige werking stil. Dit was spijtig in alle opzichten. Onze medewerkers (wijk-werkers en vrijwilligers) zaten zonder werk en onze fietsjes bleven zonder eigenaar tijdens dit schitterende lenteweer.

Leveringen aan huis.

Om dit voor een deel op te vangen, zijn we gestart met leveringen aan huis. De leveringen gebeuren met behulp van een cargofiets die gratis ter beschikking wordt gesteld door de Kringwinkel Antwerpen. De koerier van dienst is één van onze wijk-werkers.

Zo houden we toch iemand aan het werk en worden onze fietsjes gebruikt. Zeker met de lockdown situatie en het mooie weer is een fietstochtje met het gezin een welgekomen afwisseling.

"Ik doe dit met plezier! Mensen zwaaien spontaan naar me en steken hun duim omhoog wanneer ze me voorbij zien fietsen."
Rudi
Medewerker

Stand van zaken.

Tot op heden zijn er twee leveringsmomenten geweest. Hierbij werden er in totaal 5 fietsen afgeleverd. De ouders waren zeer blij met deze onverwachte service. Fietsjes kunnen nog altijd gereserveerd worden via deze linkZeker voor ouders met jonge kinderen zijn er nog volop fietsjes beschikbaar, neem zeker een kijkje!

"Bedankt voor de goede zorgen, het fietsje fietst geweldig!"
Gelukkige mama
Digibank

Digihelper

Samen digitaal sterker: help jij anderen mee op de digitale weg?

Met onze Digibank zijn wij op zoek naar vrijwillige digihelpers.
Ben jij digitaal vaardig en krijg je energie van anderen te helpen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

ESF Projecten

MOEF-MEETING

Het verslag van de eerste MOEF-Meeting.