Vacature PROJECTVERANTWOORDELIJKE "Digibank Sel@b" (B1-B3)

Selab zoekt naar een (m/v/x): 

Projectverantwoordelijke (B1-B3)
Contractueel – Voltijds
Onbepaalde duur

Een projectverantwoordelijke die leiding en richting geeft aan het project “Digibank Sel@b” in samenwerking met partners en stakeholders. Hij/zij/x fungeert als kompas, houdt de projectfocus voor ogen, werkt het actieplan verder uit en start de “Digibank Sel@b”.

JE JOB:
DIGIBANK SEL@B

Met de Digibank Sel@b maakt Selab en haar partners werk van een regionaal e-inclusie project voor mensen die de digitale boot dreigen te missen. De digibank Sel@b wil alle inwoners met digitale vragen ondersteunen, met een bijzondere aandacht voor alleenwonende senioren, werkarme gezinnen, laaggeschoolde werkzoekenden, mensen met een laag inkomen of met een migratieachtergrond.

We werken rond drie doelstellingen: het vergroten van de toegang tot digitale technologie (via een uitleendienst voor laptops én het organiseren van inloopmomenten waar mensen terecht kunnen met hun digitale vragen), het versterken van digitale vaardigheden (vormingspakket op maat van de diverse hulpvragen) en het wegwijs maken binnen de digitale dienstverlening.

Door mensen te versterken in hun digitale vaardigheden, verkleinen we ook de afstand tot de arbeidsmarkt. De digibank zal dan ook ondersteunend zijn voor alle actoren die mensen begeleiden naar de arbeidsmarkt.

Als projectcoördinator digibanken Sel@b breng je de partners bij elkaar die samenwerken aan de uitbouw van inclusieve digipunten.

TAKENPAKKET:

  • Uitbouwen van partnerschappen met lokale verenigingen, die een publiek bereiken dat baat kan hebben bij de acties rond digitale ondersteuning én partners ondersteunen bij Digibank-acties.
  • Uitbouwen van samenwerking met de lokale besturen voor de verdere projectontwikkeling, o.a. bij de uitleen van hardware voor prioritair doelpubliek, bij de organisatie van de dienstverlening in de openbare computerruimte, bij het ontwikkelen van een e-inclusiebeleid, op basis van de ervaringen van dit Digibank-project.
  • Opvolgen van de resultaten en lanceren van verbetervoorstellen ism de Digibank-stuurgroep.
  • Aansturen van de dienstverlening in de lokale openbare computerruimtes (Digipunten).

JE PROFIEL:

Je hebt affiniteit met de doelstellingen van de Digibank.
Je hebt ervaring met projectontwikkeling in partnerschap met lokale actoren en je bouwt makkelijk relaties met hen op.
Je kan het doel en de realisaties van de Digibank met overtuiging overbrengen bij partners, stakeholders en publiek. Je bent sterk in communiceren, je weet het doelpubliek op een aansprekende wijze te betrekken bij de Digibank.
Je bent doortastend en diplomatisch.
Je bent vertrouwd met digitale technologie en je bent geïnteresseerd om actuele technische ontwikkelingen te volgen.
Je hebt ervaring/affiniteit in het omgaan met vrijwilligers.
Je bent organisatorisch sterk om de verschillende puzzelstukken en perspectieven van het project te verbinden en in goede banen te leiden. Je kan planmatig werken.
Je hebt verbeeldingskracht om voor onverwachte omstandigheden een oplossing te verzinnen, maar beter is nog dat scenario B klaar ligt.
Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs en/of hebt minimum 5 jaar relevante beroepservaring

WIJ BIEDEN:
Een bijzonder boeiende en maatschappelijk belangrijke job met heel wat uitdagingen en verantwoordelijkheden; een aantrekkelijke verloning op B1-B3 niveau met extra legale voordelen (maaltijdcheques €8, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer).
Een aangename werkplek in Brasschaat in een klein team met super fijne collega’s.
Zo snel mogelijke indiensttreding.

SOLLICITEREN:
Wij verwachten je motivatiebrief en uitgebreid CV, samen met een kopie van je diploma, uiterlijk op zondag 15 januari 2023, bij voorkeur gericht aan Lise.michielsen@selab.be

INFO:
Bij vragen over de inhoud van de functie of de selectieprocedure kan je contact opnemen met Greet Patho, greet.patho@selab.be, 0473/85.40.19

Powered By EmbedPress