DESKUNDIGE WIJKWERKEN

VACATURE SELAB

Selab is een intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen 8 gemeenten in de Noordrand van Antwerpen. De gemeenten Brasschaat, Brecht, Kalmthout, Kapellen, Malle, Schoten, Stabroek en Wuustwezel maken deel uit van Selab en verbinden zich om samen te werken aan een gemeenschappelijke visie op sociale economie. Selab staat voor sociaal economisch labo en zet proeftuinen en projecten op om sociale tewerkstelling in de regio te versterken.
Sinds 2018 organiseert Selab in samenwerking met VDAB wijk-werken. Een tewerkstellingsmaatregel waarbij mensen die momenteel nog niet helemaal klaar zijn om halftijds te gaan werken, een aantal uur per week zinvolle en aanvullende taken uitvoeren bij heel diverse gebruikers gedurende maximum 12 maanden.

Selab zoekt een deskundige voor de coördinatie van de dienstverlening wijk-werken én het uitwerken van vormings- en tewerkstellingsprojecten voor kansengroepen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij wordt vertrokken vanuit de lokale noden en behoeften van de deelnemende gemeenten.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

De inzet van wijk-werkers wordt geregeld door een team van VDAB personeel (bemiddelaars-wijkwerken). De deskundige sociale tewerkstelling staat in voor de ondersteuning van dit team én de algehele coördinatie van de dienstverlening wijk-werken. Verder staat hij /zij mee in voor de ontwikkeling en opvolging van proeftuinen vormings- én tewerkstellingsprojecten van Selab. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s en externe partners.

PROFIEL

  • Je bent in bezit van een bachelor diploma en minstens 1 jaar relevante werkervaring,
  • Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar,
  • Je bent een teamspeler en tegelijk besluitvaardig,
  • Je beschikt over sterke communicatieve, organisatorische en leidinggevende vaardigheden,
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

AANBOD

  • Een deeltijdse contractuele tewerkstelling (4/5 regime)
  • Verloning op B1 – B3 niveau, afhankelijk van de bewezen functierelevante beroepservaring.
  • Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer.
  • Plaats van tewerkstelling is Brasschaat.

SOLLICITEREN

Wij verwachten je motivatiebrief en uitgebreid CV, samen met een kopie van je diploma, uiterlijk op ma 22 april 2019, bij voorkeur gericht aan greet.patho@selab.be of per brief, gericht aan Selab tav. Greet Patho, Verhoevenlei 50 – 2930 Brasschaat.

Info:

Bij vragen over de inhoud van de functie of de selectieprocedure kan je contact opnemen met Greet Patho, Verhoevenlei 50 – Brasschaat, 0473/85.40.19

Selectieprocedure:

Een preselectie gebeurt op basis van de motivatiebrief en het cv. Deze procedure bestaat uit een schriftelijke proef en mondelinge proef. Kandidaten die minstens 60% halen op de schriftelijke proef worden uitgenodigd voor een gesprek. De selectieproeven vinden plaats op do 25 april bij Selab.